Wat is er te doen


Onderstaand een aantal tips voor een leuk dagje uit in de omgeving:

VVV Zeeland

Leer Zeeland en het achterland van een andere kant kennen tijdens een dag uit. Bezoek een van de Zeeuwse musea. Leer de achtergrond en cultuur van de Zeeuwen kennen. Of leef je uit in een van de speeltuinen, binnen of buiten. Ga shoppen in Zierikzee of Goes. Combineer je dag shoppen met lekker eten en drinken in Bourgondisch Sluis.
https://www.vvvzeeland.nl.

Kanoa

Maak van je dagje uit een te gekke ervaring. Ga het water op in een kano, test uzelf op het klimparcours of ontdek uw skills in boogschieten. Dé ingrediënten om lekker bij te komen. En voor dat mooie verhaal na je vakantie of die vrije dag natuurlijk. Zie de website voor meer informatie:
https://kanoa.nl.

Fietsen door het prachtige natuurgebied rondom het Veerse Meer

Fietsen kunt u huren in het dorp bij Rijwielshop Cor den Haan. Er zijn prachtige fietsroutes beschikbaar en bij Rijwielshop Cor den Haan heeft u een ruime keuze in verschillende soorten fietsen (van Tandems en Hybride fietsen tot Sportfietsen, E-bikes en Mountain bikes).
http://www.fietsvoorjou.nl.

Lekker borrelen of eten bij SAS1

SAS 1 in Wilhelminadorp is een fietsvriendelijke horecagelegenheid waar het gezellig toeven is. Het is een heerlijke plek om een kopje koffie te drinken of lekker te borrelen in de avondzon. Maar ook de lunch- en dinnerkaart is een aanrader: echt genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten die met liefde worden klaargemaakt en gastvrij door Ton en Truus worden geserveerd.
http://www.sas1.nl.

Watersnoodmuseum

Stelt u zich eens voor: het water stijgt en stijgt. Paniek en vernieling alom. Mensen sterven. In het Watersnoodmuseum komt de watersnoodramp van 1 februari 1953 wel heel dichtbij. Luister naar duizenden indrukwekkende verhalen en getuigenissen, maar laat u ook inspireren door de hoop waarmee Nederland de wederopbouw realiseerde. Zie de website voor meer informatie:
http://www.watersnoodmuseum.nl.

De Knaagstal

Rijdt u graag paard? Een buitenrit met de Knaagstal is een hele ervaring. De buitenrit is geschikt voor vrijwel iedere ruiter. Er is geen minimum leeftijd of niveau vereist en het is zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. Ook mensen die nog nooit op een paard gezeten hebben kunnen deelnemen. Bij kleinere kinderen wordt de pony vastgemaakt aan het leidpaard voor een betere begeleiding. De begeleiding tijdens de buitenritten is op maat en wordt aangepast op het niveau van de ruiters.
http://www.de-knaagstal.nl.

De Zeeuwse Rozentuin

De Zeeuwse Rozentuin is een rozenkwekerij met 5 hectare landschapstuinen. In deze tuinen zijn nagenoeg alle soorten rozen en clematissen in een natuurlijke omgeving te zien. Als bezoeker kunt u, al wandelend, op uw gemak de bloemen bekijken en krijgt u een goed beeld van de struik als totaal, iets wat op een foto moeilijk te realiseren is. Zie de website voor meer informatie:
http://www.zeeuwserozentuin.nl.

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof 's Tropical Zoo & Vlindertuin is een vlindertuin in de buurtschap Langeweegje bij Kwadendamme. De Vlindertuin heeft een tropische vlindertuin van 1400 m² en een buitentuin. Er is een mini jungle voor kinderen waar echt een heleboel te beleven valt! Zie ook de website:
http://www.tropicalzoo.nl.

Polderhuis, musea en meer...

In het Polderhuis komt de geschiedenis tot leven. Van het wonen op Walcheren in de ijzertijd, de tijd van de Romeinen en Vikingen en de Gouden Eeuw, tot de oorlog in Westkapelle en omstreken, de bombardementen en de verwoesting en de wederopbouw. Loop door de geschiedenis langs interessante voorwerpen en replica's, bekijk de vele foto's en video's en bekijk de imposante dijk en zee vanaf de uitkijktoren. Zie de website voor meer informatie:
http://www.polderhuiswestkapelle.nl.

Zeilschool De Viking

Bij Zeilschool De Viking in Wolphaartsdijk kan iedereen leren zeilen. Het Veerse Meer staat bekend om het schone en zoute vaarwater en is een uitstekende, veilige plek om te leren zeilen. Op en aan het meer zijn tal van kleine eilandjes en stadjes te ontdekken waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd of gezellige Brinkie Drinkie pauze! Zie de website:
http://www.zeilschool.net.

Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum weet op unieke wijze het publiek te verwonderen en te inspireren met de eigen collectie en verrassende tentoonstellingen: over het Zeeland van vroeger, van nu en met een blik op de toekomst. Het museum wil ook een ontmoetingsplek zijn waar mensen het Zeeuws erfgoed kunnen beleven en delen, met elkaar en met het museum. Zie de website:
http://www.zeeuwsmuseum.nl.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark gevestigd op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde. Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven u een indruk van de enorme kracht van het water. Zelfs vanuit Amerika komen gasten de Stormvloedkering bezoeken. Zie voor meer informatie de website:
http://www.neeltjejans.nl.

Het Arsenaal

Het Arsenaal is een museum en maritieme attractie in Vlissingen waarbij het thema piraten centraal staat. In het Arsenaal is onder andere een Piratenpark en een Zeeaquarium met haaien en roggen ingericht. Zie de website:
http://www.arsenaal.com.

Rondvaart Veere

De rondvaart Veerse Meer gaat langs prachtige natuureilanden, langs de “Goudplaat” waar de wilde paarden verblijven. Daarnaast wordt door de aanwezigheid van de vele boten, jachtjes en surfers een gezellige sfeer tijdens de vaartocht gecreëerd. Het geheel maakt deze rondvaart tot een ware belevenis. Zie:
http://www.rondvaartveere.nl.

Bugracer

U kunt zelfstandig een buggy huren en dan op avontuur met een Bugracer. Volg simpelweg de voor u voorgeprogrammeerde toertocht van het navigatiesyteem en verlaat de gebaande paden voor het onbekende achterland van zeeland. Maar ook compleet verzorgde arrangementen zijn mogelijk. Zie:
http://bugracer.nl.

Paardencoaching bij Horses & Coaching

Laat je coachen met behulp van paarden. Bij paardencoaching wordt een paard ingezet als co-coach. Paarden leven in het hier en nu en reageren op jouw lichaamstaal. Zodra er een verandering in jouw gedrag en houding, beweging of energie optreedt, wordt hier door het paard direct op gereageerd. Middels spiegeling en met behulp van een ervaren paardencoach word je gecoacht op jouw coachvraag. Zie:
http://horsesandcoaching.nl/paardencoaching/.

Klok’uus

Bungee jumpen of leef je uit op de springkussens! Kleine en grote kids kunnen zich helemaal uitleven met de attracties buiten en in de speeltuin binnen. Bungee jumpen of leef je uit op de springkussens! Kleine en grote kids kunnen zich helemaal uitleven met de attracties buiten en in de speeltuin binnen. Zie:
http://www.klokuus.nl.

Sollicitatietraining

Via Werkcontact Outplacement en Outplacementbureau ILVO is het mogelijk een één- of tweedaagse sollicitatietraining te volgen en te overnachten in Bed and Breakfast Veersemeer. Tijdens deze dag komt alles aan bod: het maken van een goed cv (wordt samen met u gemaakt), uw presentatie op LinkedIn, de sollicitatiebrief en natuurlijk uw presentatie tijdens het sollicitatiegesprek zelf.
Neem contact op met Werkcontact of ILVO indien u meer informatie wilt. https://www.outplacementverzekering.nl en http://www.ilvo.nl.